Online scoren bij jouw klanten?

IT Prof bouwt websites op maat van jouw bedrijf

Een goede eerste indruk is essentieel

De eerste seconden zijn essensieel om uw bezoeker te overtuigen of weg te jagen van je website. Hoe win je die race tegen de klok? Laat IT Prof je website ontwerpen met een fris design en een eenvoudige navigatie.

Een website die je bedrijf laat groeien

Terwijl jij je focust op datgene waarin je goed bent, zorgt IT Prof ervoor dat je ook online kan groeien. Een website die regelmatig wijzigt is erg belangrijk om je bezoekers op tijd en stond te verrassen met nieuwe promoties, informatie en andere weetjes.

Volgens je eigen budget

IT prof bouwt de websites volledig op maat van uw wensen én budget.

Hoe gaan we te werk?

De ontwikkeling verloopt in verschillende fases. We starten altijd met een verkennend gesprek, waardoor we door de juiste vragen aan jou te stellen een goed beeld krijgen van wat u juist verwacht van je nieuwe website.

We bespreken niet alleen de stijl van je website, maar ook de inhoud, en extra’s als online zichtbaarheid komen hierin aan bod.

Tijdens het bouwen van de nieuwe website plannen we dan regelmatig evaluatiemomenten in, zodat u in elke fase kan bijsturen, tot we uiteindelijk de perfecte website voor u gebouwd hebben.

Automatisering

Wist u dat heel wat van uw administratieve taken kunnen overgenomen worden? Gewoon door ze te automatiseren? IT Prof denkt graag met je mee om je website te laten samenwerken met je administratie.

Webhosting & onderhoud

IT Prof zorgt voor het beheer én onderhoud van uw website

Niet alleen het ontwerp van je website is belangrijk. IT Prof hecht erg veel belang aan de nodige nazorg. Zo zorgen we ervoor dat je ook na de oplevering volop van je website kan blijven genieten.

We ontfermen ons over:

  • Aanpassingen aan je website
  • Backups
  • Beveiliging
  • Updates

Kortom, bij IT Prof krijgt u de service die je website nodig heeft!

IT Prof

Denkt graag met je mee