Veelgestelde vragen

Waarom komt IT Prof aan huis?

Dit is gewoon de meest makkelijke, praktische en snelle service.
De meest voorkomende problemen hebben bijvoorbeeld te maken met het draadloos internet of een niet werkende computer omdat kabels verkeerd aangesloten zijn. Dit kan uiteraard alleen maar ter plaatse opgelost worden. Wanneer het echter niet op te lossen is aan huis kan de pc alsnog worden meegenomen voor verder onderzoek. De doelstelling is dat je je computer niet langer moet missen dan nodig!

Wat zijn de prijzen van IT Prof?

De prijs is sterk afhankelijk van de hulp die U nodig heeft. Daarom is het moeilijk om hiervan prijzen te vermelden. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bekijken wat IT Prof voor U kan betekenen.

Is er een meerkost verbonden aan computerhulp aan huis?

IT Prof hecht veel belang aan service. Daarom hoeft je geen extra kosten te betalen voor verplaatsingen binnen Geel. Ook buiten Geel is IT Prof uiteraard bereid om je te helpen. Hiervoor rekenen we 0,35 eurocent per kilometer aan. Uiteraard wordt dit eerst vooraf besproken.

Hoe gaat een herstelling in zijn werk?

IT Prof zal eerst nakijken wat juist het probleem is.
Wanneer het probleem gekend is zal dit hersteld worden aan uurtarief. Wanneer het gaat om het vervangen van onderdelen neemt IT Prof  eerst contact met je op om de mogelijke kosten te overlopen. Laat je de reparatie liever niet uitvoeren? Dan kan je je computer terug komen ophalen.

Verkoopt IT Prof ook computers?

Het aanbod in de ICT sector is tegenwoordig groot en evolueert snel. Daarom is het bijna niet meer mogelijk om voorraad te voorzien die aan ieders wensen voldoet. Uiteraard helpt IT Prof je graag bij de zoektocht naar het artikel dat het best bij je past. Het onderdeel of toestel is, gezien de snelle online leverservice van tegenwoordig, steeds snel ter beschikking. Uiteraard op voorwaarde dat het product op voorraad is bij onze leverancier.

IT Prof

Staat je vraag er niet tussen?